El Cerdanyola Futbol Club certifica el descens a Tercera RFEF

Els vallesans van caure 3-1 davant l'Espanyol B i perden la categoria tres anys després de l'ascens a Segona RFEF

Després de l'empat a casa la setmana passada contra el Lleida, el Cerdanyola FC ho tenia complicat per salvar la categoria en les dues últimes jornades. No només havia de guanyar els seus dos partits, sinó que també havia d'esperar a que algun dels rivals directes en la lluita per la permanència punxés. Però, finalment, no va ser necessària cap carambola i els cerdanyolencs van consumar el descens a les primeres de canvi amb la derrota a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra l'Espanyol B (3-1).

S'avança el Cerdanyola

Els primers compassos del partit van estar marcat per la intensitat amb la que va sortir l'equip vallesà. Ja en el minut 4' Boris Garrós disposava de la primera acció de perill del partit amb una rematada que desviava a còrner el porter perico Ángel Fortuño. I poc després, en el 8', era Niko Kata el que rematava amb el cap i avançava al Cerdanyola en el marcador. Tot i això l'alegria va durar poc a la banqueta visitant, ja dos minuts més tard Javi Hernández transformava un penal que li havien fet a ell mateix i empatava el partit (1-1).

L'Espanyol mata el partit

La segona part va començar amb la mateixa igualtat que va acabar la primera. Però, a mesura que avançaven els minuts el partit es va començar a trencar i es va convertir en una anada i tornada constant. Això va baneficiar als locals, que en el minut 73' Roger Martínez va ajustar una pilota al pal dret, impossible per Álex Sánchez, capgirant el marcador.

Tot i que en els últims minuts els d'Oliver Ballabriga van intentar-ho de totes les maneres, els blanc-i-blaus van saber aguantar el marcador. Quan el partit ja estava arribant al final, i amb un Cerdanyola a la desesperada, Dani Rueda es quedava sol davant del porter i tirava una vaselina per superar al porter cerdanyolenc i posar el definitiu 3-1, enviant al Cerdanyola a la Tercera RFEF tres anys després de l'ascens a Segona.