El Cerdanyola Futbol Club debuta a un pas de guanyar el Torneig d'Històrics

El Sant Andreu va vèncer el Cerdanyola en la final del torneig encertant un gol en l'últim minut

La tarda de dimecres 3 d'agost es va celebrar la 36a edició del Torneig d'Històrics del futbol català, enfrontant l'UE Sant Andreu, el FC Martinenc i el Cerdanyola FC al camp del Guinardó, a Barcelona. La dinàmica va ser de 3x1, amb partits de 45 minuts de durada. Els verd-i-blancs van superar la primera ronda, però van caure en la final contra el Sant Andreu per 0-1.

El primer rival del Cerdanyola va ser el Martinenc, en un 11 inicial on tot eren cares noves entre els verd-i-blancs excepte Dani Martí i Nils Puchades. El partit es va saldar amb un 2-0 a favor del Cerdanyola, gràcies a la rematada de Martí directa al travesser i a la jugada conjunta de Bruno Lorente i Max Marcet.

La final del Torneig Històrics la van disputar el Cerdanyola i el Sant Andreu en un partit combatut que no es va decidir fins al final. Al llarg dels primers 40 minuts van haver-hi ocasions per part de tots dos equips, però el gol definitiu va ser al minut 44 a favor del Sant Andreu.

"Equip en construcció" i segurament a 3a

En acabar, el tècnic Toni Carrilo va fer unes declaracions molt reveladores sobre què li espera al club la pròxima temporada: "Intuïm en quina categoria i estem preparant l'equip pel dia 11 de setembre", i ha afegit, "crec que competirem en 3a divisió perquè al futbol no s'haurien de pagar diners per aconseguir categories, hauria de ser per meritocràcia, però ja sabem com funciona la vida".

L'entrenador va explicar que l'equip encara s'esta construint la prioritat de l'equip és "apuntalar el planter" acabant d'incorporar alguns fitxatges. De fet, aquest debut s'ha fet amb 14 jugadors i el reforç de dos juvenils.