El Cerdanyola Futbol Club suma en la visita a Fontetes de l'Hércules Club Futbol

Els d'Oliver Ballabriga empaten a 1 en l'encontre corresponent a la 24a jornada de Segona B-Segona RFEF

Poc ha faltat per aconseguir l'anhelada victòria que el primer equip masculí del Cerdanyola Futbol Club no troba des de la jornada 19 de 2a RFEF. En la 24a jornada, l'equip liderat per Oliver Ballabriga ha empatat a 1 després d'encaixar un gol en el minut 80 del partit disputat aquest diumenge 25 de febrer al ZEM Fontetes, davant de l'Hércules CF. L'encontre ha estat tan igualat com indica el resultat.

Primera part equilibrada

La intensitat i igualtat màxima han dominat el partit des del primer minut. La possessió ha estat força alterna, amb un joc centrat al mig camp i amb poques ocasions de perill greu. La primera més clara de l'Hércules ha estat en el minut 19, quan Boris Garrós ha rebutjat amb el cap un xut que anava directe sota pals.

Cerdanyola Futbol Club contra Hércules CF. FOTO: Nora MO

Nico Kata també ha estat atent en el 25', quan els visitants s'aproximaven per la central amb agressivitat. El conjunt alacantí ha demostrat la seva qualitat en carrera en el minut 30, protagonitzant una ofensiva rapidíssima on el Cerdanyola ha estat molt viu per tapar forats. Per la seva part, els locals han començat molt bé la primera part, però s'han quedat més a la defensiva cap al final, mostrant dificultats en la construcció de jugades de perill.

Gol i empat

A la represa, els visitants han començat dominant el joc als cinc minuts inicials. Al 51' ha arribat la més clara del Cerdanyola, d'un inici de jugada a pilota aturada que Manel ha rematat desviant-se un pèl. A partir d'aquí han començat els minuts més interessants del partit: l'Hércules ha donat resposta a l'ofensiva verda amb un xut ben dirigit que ha fregat el pal. Al minut 61 ja s'ensumava un gol dels locals, que han protagonitzat dues ofensives seguides, la més clara quan Carlos ha rematat una centrada d'Iñaki molt ben posada.

L'1-0 ha arribat en el minut 65, quan Adam ha iniciat jugada progressant amb celeritat per la banda i ha cedit la pilota a Max Marcet qui, amb intel·ligència, ha fet una passada força avançada que Carlos ha sabut llegir i ha pogut xutar a plaer guanyant la partida al porter. Aleshores els de Ballabriga han tingut els seus millors 15 minuts tot prenent la iniciativa, dominant el joc i generant perill. Malgrat això, i després de seure a la banqueta Garrós per molèsties, l'Hércules ha aprofitat un descontrol en la formació defensiva per rematar entre pals un saque de córner.

Amb l'1-1 a l'electrònic els visitants han pres la possessió obligant al Cerdanyola a tancar-se a defensar, reduint-se així les seves possibilitats de desempatar. El punt sumat situa els verd-i-blancs en la quinzena posició de la taula amb 23 punts, sis de desavantatge respecte del SD Formentera, el catorzè classificat.