El Cerdanyola Futbol Club suma un punt que sap a poc davant del Penya Deportiva

Empat a 1 en el partit corresponent a la 30a jornada de Segona B-Segona RFEF

El primer equip masculí del Cerdanyola Futbol Club suma, però no els punts que volia sumar, en la 30a jornada disputada aquest diumenge 7 d'abril al ZEM Fontetes. La visita del SCR Penya Deportiva, actuals desens classificats de Segona RFEF, s'ha saldat amb un empat a 1

Partit de penals

La primera part ha terminat 0-0, amb diverses ocasions pels locals i domini als primers minuts especialment. El primer gol ha arribat de penal en el minut 60 a favor dels visitants, i l'empat ha estat en el minut 84 a càrrec de Boris, que ha transformat també des de la pena màxima

Permanència possible però difícil

El resultat situa als d'Oliver Ballabriga en la quinzena posició de lliga amb 33 punts, els quarts per sota. Per aconseguir la permanència necessita la tretzena posició, ocupada ara per l'At Saguntino amb 37 punts. Queden per davant quatre jornades decisives, en què l'equip es veurà les cares amb el Badalona Futur (líder amb 56 punts), el Lleida Esportiu (segon amb 54 punts), el RCD Espanyol B (setè) i el SD Formentera, rival directe en la catorzena posició.