El Cerdanyola Futbol Club suma una victòria important a Extremadura

El Cerdanyola FC va guanyar 0-1 al CD Diocesano, rival directe per la permanència

El Cerdanyola Futbol Club ha sumat tres punts importants per al seu objectiu a 2a RFEF. Els verds es van imposar 0-1 al CD Diocesano d'Extremadura, rival directe per la permanència, en la 18a jornada.

L'equip dirigit per Oliver Ballabriga va tornar a guanyar després de X partits sense poder sumar els tres punts. El 22 de gener, van visitar el camp de CD Diocesano, que els persegueix a la classificació només un punt per sota. Ambdós equips es troben en la zona de descens: El Cerdanyola FC en la 15a posició amb 18 punts, i els extremenys en la 16a amb 17.

Encert a bola aturada

El conjunt cerdanyolenc va saber aprofitar una falta a prop de la porteria rival per avançar-se en la primera part del partit. Max Marcet va ser l'encarregat de realitzar el xut i fer el gol que va donar la victòria al seu equip. En la segona meitat, els de Ballabriga van defensar el resultat a favor malgrat els contratemps de la lesió de Dani Ruiz i l'expulsió per doble groga d'Adam Cherradi al minut 68.

El pròxim partit el disputaran el diumenge 29 de gener a les 12 h, al Camp Municipal de Les Fontetes, davant l'UD Socuéllamos CF, un altre dels equips que lluita per sortir de les zones de descens. L'equip de Ciudad Real és 13è amb 22 punts.