El Cerdanyola Implant Club Handbol masculí suma un punt per a l'esperança

El Cerdanyola Implant CH es troba en zona descens de 2a Catalana i a tres punts de la salvació

El Cerdanyola Implant Club Handbol masculí va aconseguir un meritori empat 28-28 davant el GEiEG Casanova System-Block en la 26a jornada de 2a Catalana. Els verds continuen en la zona de descens, però amb aquest punt s'apropen a les posicions de permanència quan resten quatre jornades perquè finalitzi la lliga.

Els cerdanyolencs visitaven, el dissabte 6 de maig, el camp del GEIEG Casanova System-Block, els 5ens classificats de la lliga. El Cerdanyola va sortir concentrat i en el minut 17 ja es col·locava dos gols per sobre al marcador (6-8) i van mantenir aquest avantatge fins al final de la primera part amb un marcador de 12-15, tres gols per sobre. La segona part va seguir el mateix guió, però al minut 27 els de Girona van ser més efectius en l’atac i el Cerdanyola va perdre algunes oportunitats de gol. El marcador es va posar en un empat a 24 fins arribar a un empat a 28 al final del partit.

El pròxim partit el disputaran al PEM Guiera davant l'Unió Esportiva Sarrià el pròxim dissabte 13 de maig a les 16 h.