El Club Bàsquet Cerdanyola debuta a Guiera aquest dissabte

El primer equip del CB Cerdanyola inicia temporada amb poques baixes contra El Masnou Basquetbol

El Club Bàsquet Cerdanyola debutarà en Super Copa Masculina aquest dissabte 23 de setembre a les 19.30 h al PEM Guiera contra El Masnou Basquetbol. Ho farà afrontant novetats en aquesta temporada 2023-24, principalment pel comiat de l'entrenador Jordi Cornellà, que serà substituït per Bernat Elías, exentrenador del Cadí La Seu de Lliga Femenina. 

El nou planter per la temporada

En aquesta nova etapa de l'equip no continuaran al Cerdanyola Pol Martínez, Carlos López ni Pol Monés. Sí han renovat Eloy Blanco, Xavi Pagès, Víctor Medina, Pere Ruiz, Iván Aranda, Bernat Mesa, Alex RodríguezGerard Gómez. De fitxatges compten amb Ismael Abu i Mateo Suárez de la Unió Bàsquet Sant Adrià.

Tornen Tena i Antón

El Club Bàsquet Cerdanyola ha celebrat per xarxes la tornada del seu capità predilecte Genís Tena, qui va deixar el club fa un any després de 12 temporades capitanejant per marxar a viure a Austràlia. El club també torna a donar la benvinguda a Javi Antón després d'uns anys fora del club. 

Més info: Genís Tena: "El bàsquet era un dels motius que més em frenava a marxar"

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.