El Club Handbol Cerdanyola acarona els punts a Sants

El Club Handbol C erdanyola lluitarà per la permanència en la segona fase de Primera Catalana

El primer equip masculí del Club Handbol Cerdanyola no va poder sumar punts a la pista del BCN Sants tot i signar un partit igualat que va acabar 31-29. El partit corresponia a la 22a jornada de la primera fase de Primera Catalana. El cerdanyolencs tenen pendent jugar l'últim partit abans d'encetar la segona fase amb l'objectiu d'assegurar la permanència.

El matx disputat el 27 de març al Poliesportiu la Sagi començava amb els dos equips intensos i regulars a ambdues àrees. De tota manera, els locals començaven a ser superiors a pista a partir de l'equador de la primera part, aconseguint un avantatge de 5 gols a favor. Tanmateix, els cerdanyolencs van posar una marxa més en els últims compassos de la primera part, reduint la diferència a només 2 gols, gràcies a defenses contundents i encerts a l'atac.

A la represa, els visitants van continuar igual o gairebé millor que els últims minuts de la primera part, ja que continuaven retallant en l'electrònic. Després de molt d'esforç i treball, el Cerdanyola es posava per davant en el marcador per primer cop en el partit a falta de poc més de 5 minuts pel final. Tot i això, una expulsió verda en aquest tram final la va aprofitar el Sants per fer un parcial de 3-0. Finalment, quan els vallesans tenien un últim atac per obtenir un punt, l'equip, dirigit aquesta vegada per Jaume Gustems, va perdre la possessió i va regalar un contraatac que els locals no van desaprofitar per acabar de segellar el triomf.

Així doncs, bon partit del primer equip d'handbol a la pista dels cinquens classificats. Resta per jugar un últim partit ajornat contra la UE Sarrià al PEM Guiera, abans de començar una decisiva segona fase, on la permanència serà una missió difícil.