El Club Handbol Cerdanyola femení cau en un partit molt disputat

El sènior masculí va aconseguir un empat agredolç contra el líder

El Prócer Club Handbol Cerdanyola va caure aquest cap de setmana davant l'Agramunt per un ajustat 22 a 24. Tots dos equips van oferir un partit molt disputat a Guiera, malgrat una primera part fluixa de les cerdanyolenques (7-14), que van patir de valent davant de la bona defensa i el contratac de les rivals.

Tot i això, les locals van aconseguir canviar la dinàmica del partit a la segona meitat. Una gran defensa, una bona actuació a la porteria i la millora de l'eficàcia en atac, va permetre a les vallesanes acostar-se a un gol a falta de dos minuts. Tot i la reacció, no va ser suficient i l'equip no va poder aconseguir la remuntada.

Empat del masculí contra el líder

Per altra banda, el partit del Nuroil Club Handbol Cerdanyola va acabar amb regust agredolç, havent empatat amb el líder, el Rubí, al darrer minut (27-27). El Cerdanyola es va mantenir tot el partit per davant en el marcador, mostrant un bon joc i plantant cara al millor equip de la categoria. Tot i això, els cerdanyolencs no van saber mantenir la sang freda i els rubinencs van empatar al darrer moment.