El Club Handbol Cerdanyola femení sap patir i s'emporta el triomf a Molins de Rei

El Club Handbol Cerdanyola suma la segona victòria consecutiva a la Copa Federació de Catalunya

En un partit molt irregular, l'equip de Jordi Solé va saber jugar millor els minuts finals per aconseguir la segona victòria consecutiva (22-25). CE Molins de Rei i Club Handbol Cerdanyola s'enfrontaven en el partit corresponent a la jornada 3 de la Copa Federació de Catalunya. El Cerdanyola venia d'una victòria a Guiera contra l'Esplugues mentre que l'equip del Baix Llobregat també va aconseguir el triomf contra l'Oar Gràcia Sabadell.

El partit començava amb l'equip visitant portant la iniciativa del matx, escapant-se en el marcador i exhibint un joc amb clares mostres d'anar per al partit. Tanmateix, el Molins de Rei replicava amb diverses defenses exitoses i retallant les distàncies en el marcador. Amb aquesta tònica es va arribar al descans, amb les verdes i blanques per damunt en l'electrònic (10-13).

A la represa, mateix guió, les vallesanes van sortir més endollades que les seves rivals. Semblava que el partit s'anava a trencar a favor del Cerdanyola, però, tal com passava a la primera part, les locals van anar a més i les visitants a menys. Seguidament, van arribar els pitjors moments pel conjunt dirigit per Jordi Solé, amb errades ofensives pròpies del nerviosisme de tenir a les seves rivals a quasi el mateix nivell, fins i tot les del Baix Llobregat van tenir l'oportunitat d'empatar l'encontre. Finalment, les cerdanyolenques van saber jugar millor els últims minuts i, després d'un gran patiment, els punts van tornar cap a Cerdanyola.

Amb aquest resultat, el Sènior Femení acumula 2 victòries i 1 derrota i es col·loca en segona posició coliderant la classificació amb el Sant Cugat. La pròxima jornada, l'equip de Jordi Solé visitarà Sabadell per jugar contra l'Oar Gràcia.