El Club Handbol Cerdanyola s'imposa a Banyoles i suma la quarta victòria de la temporada

El CH Cerdanyola va guanyar 25-43 a l'Handbol Banyoles en la 17a jornada de Segona Catalana

Cerdanyola Implant Club Handbol va sumar una victòria de prestigi davant l'Handbol Banyoles amb un marcador final de 25-43, en la 17a jornada de Segona Catalana. El partit disputat el dissabte 18 de febrer va suposar la quarta victòria de la temporada per a l'equip verd.

El partit va començar amb igualtat entre ambdós equips, que arribaven minvats per les baixes. A partir del minut 15 de la primera part, el Cerdanyola Implant va començar a escapar-se en el marcador amb quatre gols de diferència. La distància es va anar engrandint a mesura que avançava el partit.

Al descans, els cerdanyolencs guanyaven amb 8 gols de diferència (13-21). La segona part va començar amb clar domini dels visitants. L'equip dirigit per Carles Sánchez va aprofitar els errors dels locals amb profitosos contraatacs i pressionant durant tot el partit. Els cerdanyolencs van mostrar encert i una bona defensa, que es veia enfortida per l'actuació sota pals del porter Pablo Martínez.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola Implant continua en places de descens, però s'apropa a les posicions de permanència. Ara mateix, es troben a dos punts de la salvació. El pròxim partit el jugaran al PEM Guiera contra l'Handbol Cooperativa Sant Boi, el segon equip en la classificació.