El Club Handbol Cerdanyola, a un pas de la permanència

Si les verdes guanyen el pròxim partit, assoliran la permanència de forma matemàtica

El primer equip femení del Club Handbol Cerdanyola va superar 32-24 el Club Handbol Agramunt a la fase de permanència de Primera Catalana i ja acaronen la salvació per seguir un any més a la categoria. Si les verdes guanyen el pròxim partit, assoliran la permanència de forma matemàtica.

Victòria a Guiera

Partit corresponent a la jornada 6 del grup el que enfrontava en el PEM Guiera al Procer Cerdanyola contra el CH Agramunt. El matx començava igualtat amb els dos conjunts anotant els gols alternativament. Tot i això, les locals fent millor defensa i sense firmar una gran primera part van marxar al túnel de vestidors amb 2 gols a favor (15-13).

A la represa, vendaval del Cerdanyola en els primers compassos de la segona part, clavant un parcial de 5-0 gràcies als contraatacs. A continuació, les visitants van reaccionar i van tornar a posar en complicacions a les vallesanes, aprofitant una excel·lent tècnica en els seus llançaments. A les acaballes del partit, les agramuntines van retallar diferències però no va ser suficient perquè els punts es quedessin, merescudament, a Cerdanyola.

D'aquesta manera, les d’en Tomàs Sanz sentencien la permanència amb un nou triomf davant la seva afició. El pròxim partit, les verdes reben la visita del BM Pau Casals el dissabte, 30 a les 20.15 h.

L’altra cara de la moneda la van protagonitzar el Cerdanyola Implant. El sènior masculí va caure a casa de Les Franqueses per 37-33 en un partit intens i un arbitratge força polèmic que no va ajudar el bon joc que els d’en Jaume Gustems van desplegar. El proper partit el Cerdanyola rebrà a l’OAR Gràcia el dissabte, 30 a les 16 h.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.