El Club Handbol Cerdanyola puntua en el primer partit a 2a Catalana

El Club Handbol Cerdanyola empata 40-40 davant el Club Handbol Sant Fost

El Club Handbol Cerdanyola ha començat la temporada puntuant en la primera jornada a Segona Catalana. Els verds van empatar 40-40 davant el Club Handbol Sant Fost, el dissabte 24 de setembre a Sant Fost de Campsentelles.

Després del descens de la temporada passada, el CH Cerdanyola ha iniciat el curs amb bones sensacions. En la primera part, els cerdanyolencs aconseguien posar-se per davant al descans amb un avantatge de 5 gols gràcies a l'encert en els contraatacs i un bon Pablo Martínez a la porteria. A la represa, l'equip local es va mostrar més efectiu en atac i va aconseguir portar el partit cap a un resultat molt igualat fins al final, signant un empat a 40 gols que suposa el primer punt de la temporada.

El pròxim partit el disputaran al PEM Guiera davant el Handbol Banyoles B, el diumenge 2 d'octubre a les 12.30 h.