Cop sobre la taula del Cerdanyola Futbol Club

Els verds golegen al Manresa (3-0) i s'allunyen cada vegada més de les posicions de descens

El Cerdanyola Futbol Club va signar una actuació per treure's el barret el passat diumenge a Les Fontetes amb la golejada al Centre d'Esports Manresa per 3 a 0. Els d'Oliver Ballabriga arribaven al matx amb confiança, després d'haver guanyat la joranada anterior al camp de l'Atlético Saguntino i, així, van demostrar la bona dinàmica de l'equip.

Era la segona vegada que s'enfrontaven els del Vallès Occidental amb els del Bages aquesta temporada. La primera va ser en pretemporada, quan els manresans van derrotar als cerdanyolencs a les semifinals del Torneig d'Històrics.

El partit va començar amb bon peu pels locals. Als 11 minuts, Boris Garrós feia el primer gol, amb el qual es mantindria el marcador fins la mitja part. A la represa, els verds van posar una marxa més i al minut 66 Max Marcet ampliava les distàncies.

Un gol de Carlos a falta de deu minuts sentenciava el partit i deixava el 3 a 0 final a l'electrònic. Després d'aquesta victòria el Cerdanyola s'allunya una mica més de les posicions de descens i ja és desè amb 16 punts.