El CP Manlleu, primer rival del Cerdanyola CH a la Supercopa d'Espanya

El Pavelló de Can Xarau acollirà el 30 i el 31 d'octubre la semifinal i la final de la primera Supercopa d'Espanya d'hoquei patins

Ja es coneixen els dos encreuaments que enfrontaran els quatre millors equips d'hoquei patins a nivell estatal en la primera competició nacional de la temporada: la Supercopa d'Espanya. El Cerdanyola Club d'Hoquei s'enfrontarà al CP Manlleu i el HC Palau de Plegamans es trobarà amb el Telecacble HC en les semifinals de dissabte 30 d'octubre. Els dos equips guanyadors lluitaran per la copa en la final de l'endemà. 

Més info: Cerdanyola acollirà la primera Supercopa d'Espanya femenina d'hoquei patins

Així doncs, la competició se celebrarà el cap de setmana del 30 i el 31 d'octubre al Pavelló de Can Xarau, per ser el Cerdanyola CH l'equip amfitrió i organitzador de la competició. Els horaris oficials dels enfrontaments s'anunciaran pròximament. La competició al complet es retransmetrà en directe per Esport 3 i OK Liga TV

 
Resultat del sortieg de la Supercopa

Resultat del sortieg de la Supercopa

Sorteig de la Supercopa

El sorteig per decidir els encreuaments va tenir lloc divendres 22 d'octubre a la seu de la Reial Federació Espanyola de Patinatge, i va comptar amb la presència del president del Cerdanyola CH, Mario Núñez, i del director del comitè nacional d'hoquei patins, Joan Garrido.

A més, es va pronunciar una jugadora de cadascun dels quatre equips per valorar els partits, en el cas del Cerdanyola, la capitana Laia Pera: "Sabem que el Manlleu és un rival fort, però ens presentarem amb molta il·lusió i sobretot amb una bona defensa".