La Cursa dels Poblats Ibèrics ja supera els 300 inscrits

La cursa, que l'any passat no es va poder celebrar per la Covid-19, torna amb canvis a causa de la pandèmia i ja supera més de la meitat d'inscripcions

La 14a edició de la Cursa dels Poblats Ibèrics ja està més a prop, i és que, el dissabte 31 de juliol, Montflorit rebrà de nou la Cursa dels Poblats Ibèrics en una edició marcada per la Covid-19, però amb la seva tornada, després que l'any 2020 no s'hagués pogut celebrar. En l'edició d'enguany la cursa torna, però amb alguns canvis respecte a l'habitual abans de la pandèmia.

Més info: Torna les Cursa dels Poblats Ibèrics

Tot i les restriccions i la pujada de contagis, a dues setmanes per a que arribi el dia, ja s'han superat més de la meitat d'inscripcions, per sobre de les 300. La cursa només admet 500 corredors com a màxim, 250 per a cadascun dels dos recorreguts que formen part de la prova. Fins que no es completin el màxim nombre de participants les inscripcions encara estaran obertes.

Un dels canvis de la cursa, organitzada pel club CIMS Cerdanyola, en col·laboració amb el CEM Cerdanyola, és que no es pot fer l'habitual dinar a la Piscina de Montflorit, que només estarà reservada per als socis. Amb això, l'organització proposa com a solució l'entrega d'un menú amb un bocata, beguda i gelat per endur en acabar la prova.

Sergi Domínguez, un dels organitzadors de la cursa espera amb moltes ganes el dia: "La gent té moltes ganes i, tot i la pandèmia, esperem tornar a omplir totes les inscripcions. Intentarem fer-ho com sempre ho hem fet, però amb les mesures de seguretat necessàries, semblant a com s'estan celebrant totes les curses avui en dia".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.