Derrota del Cerdanyola Futbol Club de Preferent en un partit de sobrades ocasions (0-1)

Les de Raul Raposo cauen per la mínima davant del Pontenc CE en la 23a jornada de Preferent Femení

El primer equip femení del Cerdanyola Futbol Club no ha sumat aquest diumenge 17 de març davant del Pontenc Club Esportiu en l'encontre corresponent a la vint-i-tresena jornada de Preferent Femení. Les verd-i-blanques han perdut per 0-1 en un encontre on les locals han tingut incomptables ocasions, però els ha fallat la definició. El resultat les situa en la sisena posició amb 35 punts.

Gol encaixat a l'inici

El partit ha estat molt disputat des del principi. Malgrat això, el Pontenc s'ha avançat en el marcador ja des del començament de l'encontre, en el minut 12, i això ha fet que les locals anessin a remolc. El joc ha estat molt disputat al mig camp comptant poques ocasions de perill als últims minuts d'aquesta primera part. Les visitants han guanyat més pilotes que les locals cap al final del primer temps, i han pogut dominar uns minuts crucials per a l'empat.

Al minut 41, el Cerdanyola ha pogut empatar arran d'un servei de cantonada que ha permès al Cerdanyola generar perill. Als minuts de descompte les de Raul Raposo han insistit amb agressivitat, trobant la més clara a càrrec de Claudia Làzaro que ha rebut una pilota just davant de la portera però no l'ha pogut encarar bé.

Domini cerdanyolenc sense premi

A la represa, els primers minuts han estat de domini visitant. Només començar, el Pontenc ha iniciat jugada des del punt de córner, la pilota ha estat rematada, però s'ha estavellat al travesser per la part interior i l'esfèric ha acabat botant just a la línia de porteria. El Cerdanyola ha continuat sense trobar el seu millor futbol cometent errors de control al mig camp, a més d'errors defensius molt clars que podrien haver permès el 2-0. Al minut 57, Làzaro ha provocat l'ocasió més clara d'aquest segon temps iniciant jugada de servei de banda amb una passada llarga a Ariadna Gorrindo, qui ha pogut centrar una molt bona pilota que ha estat rematada però desviada.

Aleshores les locals han trobat motivació i han iniciat uns minuts d'atac insistent i de domini del joc. El partit s'ha tensat quan Naroa Altuna ha hagut d'abandonar el terreny de joc per una lesió provocada per una falta perillosa, i poc després, una jugadora del Pontenc ha estat expulsada per doble groga. Els últims 20 minuts d'encontre el joc s'ha concentrat en la porteria del Pontenc, i el Cerdanyola ha fet perill de totes les maneres possibles. Al minut 80, Núria Ortega ha progressat sola fins a dins l'àrea, però ha hagut de fer passada enrere perquè tres defenses l'impedien xutar. Han tingut ocasions des de servei de cantonada, rematant des de la central, progressant fins davant la portera, però la precipitació les ha passat factura i el partit ha acabat 0-1.