Derrota per la mínima del Cerdanyola Futbol Club contra un sòlid CE Europa (1-2)

El partit corresponent a la sisena jornada de Segona RFEF s'ha disputat aquest diumenge 8 d'octubre al ZEM Fontetes

El primer equip masculí del Cerdanyola Futbol Club cau en la sisena jornada de Segona B-Segona RFEF contra un contundent Club Esportiu Europa que ara mateix es troba tercer a la taula. El partit disputat aquest diumenge a Fontetes s'ha saldat amb un 1-2, derrota que situa els d'Oliver Ballabriga en la desena posició de la lliga i encallats en els set punts.

Primera part clau en la derrota

En els primers segons d'encontre, el gol de Mario pillant desprevinguda tota la defensa verda ha definit la ruta dels 90 minuts següents. Aquesta gerra d'aigua freda pel Cerdanyola els ha provocat estar fora del partit durant tota la primera part, sense protagonitzar cap ocasió de perill real. Jordi Aláez i Carlos Martínez han progressat per la banda en diverses ocasions, la majoria pilotes que no han passat de l'àrea i un xut des de gairebé el cantó de córner que no ha trobat bon angle.

El Cerdanyola Futbol Club en l'encontre a Fontetes vs CE Europa. FOTO: Nora MO

En general, el domini s'ha decantat pel visitant tallant amb facilitat les poques jugades en atac del Cerdanyola, que en alguns minuts no ha tocat bola. El joc s'ha concentrat especialment en la porteria d'Àlex Sànchez, que ha estat quasi impecable fins el minut 34, quan Cano ha rebut una pilota dins l'àrea en un atac llarg que l'Europa ha transformat en el 0-2. A partir d'aquí la dinàmica s'ha mantingut igual, amb un Cerdanyola a qui li costava passar del mig camp. En el minut 43 els locals han ensumat la primera ocasió clara del partit quan Aláez es quedava pràcticament sol davant del porter, però una falta per mà ha anul·lat la jugada.

Segona part més batallada

A la represa, tot apuntava a golejada pel conjunt blanquiblau, però l'encontre ha tingut un gir de guió. El Cerdanyola ha sortit al terreny de joc amb ganes de lluitar per la remuntada i aquesta motivació s'ha traspassat al joc. Aláez i Marcet han definit la primera ocasió clara quan el primer ha fet una passada al segon i el xut s'ha estavellat al pal. Poc després, Carlos Martínez l'ha tingut també, aquest cop de cap.

Transcorreguts els 90 minuts de partit, amb un Cerdanyola més competitiu però no suficient, Boris Garrós ha pujat l'1 al marcador amb un gol en el temps de descompte. Si més no, ha arribat tard, i el partit s'ha saldat amb un 1-2.