Derrota per la mínima del Cerdanyola Futbol Club en l'últim minut

Els d'Oliver Ballabriga cauen davant de l'Alcorcón 0-1 en la 12a jornada de Segona B- Segona RFEF

El primer equip masculí del Cerdanyola Futbol Club ha hgaut d'assumir una derrota de les que més mal fan en la dotzena jornada de Segona B-Segona RFEF, aquest dissabte 27 de novembre. Jugant a Fontetes, dominant el partit amb incomptables ocasions a favor, finalment l'Alcorcón B ha desencallat el 0-0 en el temps afegit de la segona part. Aquest resultat, davant d'un rival directe a la taula, situa els d'Oliver Ballabriga en la 15a posició amb 13 punts.

1a part: perill tímid

El Cerdanyola ha controlat la major part de la primera part de l'encontre guanyant la majoria de pilotes, neutralitzant les ocasions dels rivals i provocant perill, tot i que poc clar. Les ocasions perilloses dels verd-i-blancs en els minuts inicials han arribat sobretot a nom sobretot de Max Marcet, que ha picat una falta en el minut 15 i ha rematat una contra minuts després: pilotes que no han trobat porteria. El joc del Cerdanyola ha estat fort i contundent, pressionant incansablement i dominant el joc cada cop més.

Per la seva banda, els visitants han ocasionat poc perill en aquests primers minuts, i essencialment amb inicis de joc de pilota aturada i la majoria aturades des de la línia defensiva. Marcet ha insistit en el minut 38 picant una falta molt a prop de l'àrea, que ha acabat en mans del porter. L'última oportunitat de gol pel Cerdanyola ha arribat en el temps afegit arran d'un corner que s'ha rematat, però s'ha desviat massa alt.

2a part: domini sense premi

A la represa, el perill dels locals ha anat in crescendo començant amb una rematada de cap de Perone en el minut 50, de les ocasions més clares del partit fins al moment. Però l'Alcorcón també ha apujat la intensitat i ha començat a protagonitzar ocasions més clares i reiterades, a més de ser més competitiu en el mig camp. En el minut 60, Pedro Astray ha facilitat una pilota a Dani Ruiz, que ha rematat fregant el pal. En aquest moment ha començat una molt bona ratxa pels locals, que tot i insistir en quasi cada jugada se'ls ha resistit el gol.

Els minuts més tensos del partit han arribat a partir del minut 77, quan una jugada conjunta i impecable entre Adrià Padillo i Dani Reina ha fet arribar la pilota a Juanan, que ha rematat obligant el porter a aturar-la amb dificultats. El Cerdanyola ha arribat amb molta contundència, i tot i que els rivals també, no ho han fet amb massa perill. En el minut 87, els locals han olorat l'1-0 quan el treball de tot el conjunt verd ha facilitat a Kuku que rematés una ocasió clara que el davanter no ha sabut executar bé. Quan l'empat semblava definitiu, en el temps afegit, Aliou Traore ha fet el gol de la victòria de l'Alcorcón arran d'una assistència de De Castro, fent un gir de 360 graus a la dinàmica dels 90 minuts anteriors.

Pròxima trobada

El Cerdanyola buscarà la victòria a domicili el pròxim diumenge 4 de desembre a les 11.30 h davant del CDA Navalcarnero.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.