El diumenge 18 de desembre se celebra l’11a edició de la Cursa solidària de la UAB

Enguany l’esdeveniment compta amb la col·laboració de la UB i d’Applus+ Laboratories com a novetat

La Cursa solidària de la UAB torna el diumenge 18 de desembre en la seva 11a edició. Serà un esdeveniment organitzat per la mateixa universitat i per l’Ajuntament de Cerdanyola, i enguany disposa de la col·laboració i el patrocini de la Universitat de Barcelona i d’Applus+ Laboratories. Tots els diners que es recaptin aniran destinats a La Marató 2022 de TV3 dedicada a les malalties cardiovasculars. 

El diumenge vinent el campus es convertirà en una festa esportiva i solidària. Una de les novetats d'aquesta edició és que la Universitat de Barcelona (UB) se suma a l'organització de la cursa i també col·laborarà amb La Marató de TV3 sobre les malalties del cor i els vasos sanguinis amb els guanys assolits. La UAB està desenvolupant importants recerques sobre aquesta temàtica i considera vital conscienciar la societat de la necessitat de cooperar i obtenir recursos per prevenir les malalties cardiovasculars i contribuir en la seva recerca.

En l’edició de la cursa solidària d’enguany es podrà participar en la cursa d'11,7 km, a la cursa i caminada de 6 km, a la cursa infantil de 500 m i a la cursa de 500 m de mobilitat reduïda. Tothom que vulgui participar s’haurà d’inscriure mitjançant l’enllaç https://www.cursauab.cat/inscripcio.php. El recorregut serà el de cada any, començant i acabant a la Vila Universitària i passant entremig pel Sincrotró Alba i pel centre de Cerdanyola del Vallès. 

A més a més, l’equip organitzador fa una crida a la participació de persones voluntàries, que despleguen un paper imprescindible i ajuden en la tasca logística d'organització de la cursa, coordinades per la Fundació Autònoma Solidària (FAS). Les persones interessades es poden inscriure a través d'aquest formulari https://www.cursauab.cat/voluntariat.php?lang=ca.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.