Empat amb regust de victòria pel Cerdanyola Futbol Club de 2a RFEF

El primer equip masculí del Cerdanyola FC suma un punt davant del Badalona Futur en la 14a jornada de Segona B-Segona RFEF

El Cerdanyola Futbol Club de Segona B-Segona RFEF no es va endur la victòria en la catorzena jornada disputada diumenge davant del Badalona Futur, però sí va fer mèrits per aconseguir-la. El resultat final 0-0 no reflectiex la intensitat, el domini i el perill enorme que els d'Oliver Ballabriga van mostrar en el partit disputat al ZEM Fontetes.

Primera part decantada pel Cerdanyola

Al llarg dels 15 minuts inicials del partit ambdós equips encara temptejaven el terreny i el joc era molt parell. Tanmateix, des de l'inici els locals exercir una forta pressió al rival tot neutralitzant amb facilitat les pilotes que s'acostessin a la porteria d'Àlex Sánchez. Cada cop la balança es decantava més pel Cerdanyola, que començava a partir del minut 17 a obtenir possessions llargues i a beneficiar-se amb faltes i corners a favor. La primera ocasió perillosa arribava en el minut 21, quan Lucas enviava la pilota Boris, que xutava massa desviat.

El Cerdanyola Futbol Club en un partit de Segona RFEF. FOTO: Nora Muñoz Otero

Va ser una primera part molt dominada pels locals, que van tenir moltes més ocasions que el rival, que només va arribar a porteria en contres o per petits errors defensius del Cerdanyola. En el minut 40 els de Ballabriga van tenir la més clara fins al moment, quan Carlos va progressar sol fins a poder assistir a Moha, que no va arribar a rematar una pilota destinada a ser l'1-0.

Segona part més parell

Encara amb l'empat a 0 en el marcador, només començar Carlos va perdre un duel amb el porter contrari. El Cerdanyola continuava dominant el joc, mentre que els visitants només arribaven a porteria amb contres. En el 65' Manchón va avisar amb una forta rematada directa a les mans del porter. El Badalona va definir una de les poques ocasions clares en el minut 75, amb una rematada que va fregar el pal que va fer que el silenci tens regnés per uns instants a Fontetes.

La dinàmica es va mantenir per a impotència del Cerdanyola, que no veia recompensat el seu domini. En el minut 87 l'equip va estar molt a prop de desencallar quan Richmond va progressar per la frontal desfent-se de tota la defensa provocant un atac insistent i conjunt que finalment no es va transformar.