L'equip Masters del Club Handbol Cerdanyola guanya el primer partit en 12 anys

El conjunt, format per jugadors de més de 30 anys, va ser format la temporada 2012-13

L'equip Masters del Club Handbol Cerdanyola ha aconseguit una victòria històrica davant l'OAR Gràcia (21-20), la primera en 12 anys. El conjunt, format per jugadors de mínim 30 anys, va ser creat pel club cerdanyolenc la temporada 2012-13 i fins aquest cap de setmana no coneixien la victòria.

Tot i que s'ha fet esperar, "s'ha fet possible el tant desitjat èxit", diuen des del club. Segons expliquen, "ha valgut la pena treballar per un premi que es resistia pero des d'avui tot es veu des d'una altra perspectiva".

Derrotes del sènior femení i masculí

El Procer Club Handbol Cerdanyola va caure en un partit molt disputat i emocionant al Pavelló Nord de Sabadell contra el BM Pau Casals (24-23). Les bones defenses dels dos equips van fer que el partit es decidís en els minuts finals, en què les rivals van estar més encertades.

Per la seva banda, el Nuroil Club Handbol Cerdanyol també va caure contra l'equip sabadellenc (33-31). Una primera part dolenta dels cerdanyolencs va fer que marxéssin a la mitja part per un resultat de 17 a 11 en contra. A la segona meitat, el Cerdanyola va millorar el seu joc, però no hi va ser a temps de capgirar el partit.