L'Espanyol B s'imposa per la mínima a un Cerdanyola Futbol Club contundent (2-3)

L'equip de Segona B-Segona RFEF no suma en la 16a jornada de lliga disputada a Fontetes

El primer equip masculí del Cerdanyola Futbol Club ha perdut per 2-3 davant del RCD Espanyol en el partit de la setzena jornada de 2a RFEF, disputat al ZEM Fontetes el diumenge 17 de desembre. El resultat situa els d'Oliver Ballabrigaen la dotzena posició provisional amb 18 punts, després de caure davant d'un equip per sota a la taula, que actualment ocupa la catorzena posició.

L'Espanyol, un pas per davant

En els cinc minuts inicials, l'encontre ha estat igualat, amb un Cerdanyola lleugerament més estable a l'àrea contrària. Tanmateix, el 0-1 no ha trigat a arribar, en el minut 11 arran d'un xut llunyà que ha rebotat en un defensa i l'ha enviat per error a xarxa. Només quatre minuts després els locals han volgut reparar l'error i Boris Garrós ha igualat disparant arran d'un servei d'Escoruela que li ha arribat com un caramel.

La major part de l'acció s'ha concentrat en la primera part, perquè després d'uns minuts igualats amb poques ocasions, l'Espanyol ha aconseguit desencallar l'1-1 en el 27'. Però Carlos Martínez ha tornat a igualar en el 36', i quatre minuts després, els visitants s'han tornat a avançar en el marcador.

El 3-3 anul·lat

A la represa i amb un 2-3 desfavorable pel Cerdanyola, la primera clara per a l'Espanyol ha estat en el 56', en una contra que ha marxat desviada. La tensió ha arribat en el minut 85, quan el Cerdanyola ha fet gol, però ha quedat anul·lat perquè l'àrbitre ha interpretat fora de joc. D'aquesta manera, els de Ballabriga es queden sense sumar tres punts molt necessaris.