El femení de CH Cerdanyola empata a Terrassa (28-28)

El sènior masculí va aconseguir la victòria al Guiera (24-23) contra el Vilanova

El sènior femení del Club d'Handbol Cerdanyola va empatar un emocionant partit disputat el passat cap de setmana a Terrassa. Les cerdanyolenques i terrassenques van realitzar una primera part igualada, on es van imposar clarament les bones defenses d'ambdos equips, bon exemple d'això va ser que al minut 10 el marcador era d'empat a 2.

El final de la primera part va arribar amb el marcador igaualat a 13 gràcies a un últim minut molt ben jugat per les cerdanyolenques, que van aconseguir retallar les distàncies.

La segona part el Cerdanyola va començar amb molta intensitat en atac, això li va permetre posar-se de 5 gols per damunt del Terrassa, però una sèrie d'impresicions i d'exclusions van tornat a igualar el partit i, fins i tot, les locals es van posar un gol per sobre en els últims instants. Finalment, va arribar l'empat a 28 després d'un penal transformat a la darrera jugada del partit.

El masculí es fa fort a casa

El primer equip masculí, per la seva part, va disputar un partit molt intens a Guiera davant d'un Vilanova que va posar les coses molt complicades pels locals. Els Cerdanyola, però, va realitzar un partit molt complert des del principi i amb un final d'infart on els verds es van imposar per només un gol (24 a 23).