Un gol de la cerdanyolenca Ainoa Gómez fica la selecció espanyola en la final de l'Europeu Sub17

La migcampista de 16 anys disputa l'Europeu de futbol sub17 amb la selecció espanyola

La cerdanyolenca Ainoa Gómez ha estat clau en la classificació de la selecció espanyola Sub17 per disputar la final del campionat Europeu 2023 que es disputa aquests dies a Estònia. Gómez va marcar el gol decisiu de la semifinal contra Anglaterra (3-1) i el divendres 26 de maig, a les 19 h, jugarà la final contra França.

Formada al Cerdanyola Futbol Club i al RCD Espanyol, actualment Ainoa Gómez és jugadora del Futbol Club Barcelona. Amb 16 anys, la migcampista ha estat convocada per disputar l'Eurocopa Sub17 amb la selecció espanyola.

Durant aquest Europeu, la selecció ha guanyat tots els partits disputats a la fase de grups i la semifinal. Així, han sumat victòries contra Alemanya (0-2), Suïssa (3-0), Estònia (6-0) i Anglaterra. Ainoa Gómez ha estat titular una vegada i ha disputat minuts en tres dels quatre partits. A la semifinal contra la selecció anglesa, la cerdanyolenca va sortir al camp al minut 87, i un minut després va marcar el gol que trencava l'empat a un. Amb el 2-1 al marcador, la selecció espanyola va rematar l'accés a la final amb un gol de Pau Comendador.