L'Infantil A del Cerdanyola FC arriba a les semifinals del tornieg internacional MIC

Els vallesans van eliminar equips de primer nivell com el Manchester City anglès o la Juventus d'Itàlia

L'Infantil A del Cerdanyola Futbol Club ha firmat una gran Mediterranean International Cup (MIC), el torneig de futbol internacional per excel·lència de la Setmana Santa, que se celebra cada any a la Costa Brava i les comarques gironines.

Els vallesans han sigut semifinalistes de la categoria U14, eliminatòria que van perdre contra l'Andorra per 1 a 0. Abans, però, els verds van fer molt destacable torneig eliminant a grans equips pel camí.

A la fase de grups el Cerdanyola va quedar segon classificat, amb els mateixos punts que l'Strikers FC MLS Next, dels Estats Units, que va quedar en primera posició. Això va fer que haguessin de disputar la fase de repesca per poder continuar vius a la fase final del torneig. En un partit molt lluitat, els cerdanyolencs van derrotar al Martorell per la mínima (1-0) i van passar als 1/16 de final.

Un torneig per emmarcar

A partir de llavors, el Cerdanyola va fer un torneig per emmarcar. Als 1/16 de final es trobarien amb la Juventus d'Itàlia, un dels millors clubs del continent europeu, i després d'un partit sense gols (0-0), els catalans van ser millors a la tanda de penals (6-7). A la ronda de 1/8 de final un altre cop els penals (3-5) van donar la classificació al Cerdanyola. Aquest cop davant l'escola de futbol internacional IDA Select.

Als 1/4 de final, un autèntic partidàs del Cerdanyola va fer doblegar el totpoderós Manchester City anglès (1-0) i colar-se contra tot pronòstic entre els quatre millors equips del torneig. Però a les semifinals, l'Andorra va ser el botxí dels vallesans i va truncar la possibilitat de jugar la final, que va acabar guanyant l'Espanyol contra el conjunt andorrà als penals (6-7) després d'empatar a un en el temps reglamentari.

Quarts de final pels alevins

Els alevins del Cerdanyola FC també van fer un bon paper a la categoria U12-B arribant als quarts de final, en què van ser eliminats contra l'Espanyol. Abans, els vallesans havien quedat primers del seu grup i van eliminar a l'Sporting Mex als 1/16 de final i a l'Olímpic Malgrat als 1/8 de final.

L'altre dels equips del Cerdanyola FC que van disputar aquest torneig va ser l'Infantil B, que va arribar fins als 1/4 de final de la fase de consolació de la categoria U14.