La irregularitat condemna el Club Handbol Cerdanyola

El CH Cerdanyola ha sumat la tercera derrota consecutiva a la Copa Federació de 1a Catalana

El Club Handbol Cerdanyola va perdre 33-37 davant l’Handbol Martorell en la jornada 4 de la Copa Federació de 1a Catalana.

El partit començava amb un ritme molt alt i el Cerdanyola es feia amo del primer avantatge del partit en sortir un punt més actiu i intens que el seu rival. A partir de l’equador de la primera part, el Martorell reaccionava aconseguint marxar al descans per sobre dels cerdanyolenc (18-20).

A la represa, seguia la mateixa tònica que a la primera part, amb els atacs superant clarament les defenses a les dues àrees però amb el Martorell per sobre al marcador. En arribar els minuts finals, el conjunt d’Edu Gómez es mostrava amb més nerviosisme i sense la calma que van tenir que els del Baix Llobregat. La balança es va inclinar en contra del Cerdanyola deixant una derrota escurçada de 4 gols de diferència (33-37).

El Sènior Masculí encaixa la tercera derrota consecutiva i el pròxim partit serà, d'aquí a 15 dies, contra el CE Handbol Sants.