Les jugadores del primer equip femení del Cerdanyola FC decideixen no renovar la pròxima temporada

Les futbolistes denuncien una "falta d'interès, de recursos i de valoració cap el femení" i "de transparència amb els pagaments"

El primer equip femení del Cerdanyola FC ha emès un comunicat en el què manifesten la situació en la qual es troba l'equip.

Les futbolistes de l'equip cerdanyolenc comencen l'escrit destacant "la falta d'interès, de recursos i de valoració cap el femení" tot i que hagin aconseguit mantenir la categoria de cara a la temporada 24/25. 

Les jugadores del Cerdanyola FC també denuncien que les darreres temporades hi hagut carències com la falta de material tant en l'àmbit esportiu com en el sanitari i que "no se'ns ha facilitat l'accés a les instal·lacions esportives per a entrenar en setmanes de competició a diferència del masculí". 

A més, afegeixen que els seus horaris de partits han anat sent modificats per "afavorir" al primer equip masculí i que no s'ha tingut en compte "la nostra conciliació laboral, ja que aquests canvis no eren comunicats i molt menys acordats". 

Denúncia per falta de diners acordats 

En el mateix comunicat, les futbolistes denuncien que actualment segueixen "sense percebre els diners acordats pel sufragi de la nostra mutualitat i afiliació que es va acordar saldar a l'octubre de 2023".

A més, segons comenten, les jugadores portarien des de mitjans de temporada sense percebre la quantitat mensual acordada. 

Per aquest motiu, les esportistes exigeixen al club unes explicacions, ja que "aquesta falta de transparència amb els pagaments ens genera incertesa tenint en compte les subvencions que el club rep pel futbol femení", diuen. 

Davant tot això, les futbolistes informen que han pres, de manera unànime, la decisió de no renovar per a la pròxima temporada. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.