Un Lleida molt superior doblega al Cerdanyola FC

Els vallesans es van veure superats en tot moment pel líder de la categoria i van acabar caient per 3 a 0.

El Cerdanyola Futbol Club es va trobar aquest diumenge amb una realitat molt diferent. Un equip, el Lleida Esportiu, que per qualitat i resultats ja fa olor a una categoria superior. Els d'Oliver Ballabriga van visitar el camp del líder, en el partit corresponent a la 15a jornada de la Segona Federació, i van veure com els de la Terra Ferma els hi endossaven un 3 a 0 de manual.

L'equip local, que va dominar el partit de principi a fi, ja mostrava als primers minuts la seva qualitat en atac i quan només es portaven dos minuts gaudien de la primera ocasió del partit, una jugada coral que acabava a les mans del porter. El Lleida ho intentava de totes les maneres al minut 28 arribava la primera ocasió clara del partit, en què Agüero rematava contra el porter cerdanyolenc.

El ritme d'ocasions locals es va anar mantenit fins al minut 38, en quèuna gran jugada de Chuli va obrr la llauna amb el primer gol del partit i trencant la bona ratxa de quatre partits sense encaixar del Cerdanyola. El gol lleidatà va arribar per banda dreta, i la va culminar el davanter andalús amb una definició de gran qualitat tècnica.

La segona meitat començava amb la mateixa tònica que la primera, amb l'equip local sent dominador de la pilota i un Cerdanyola a remolc intentant aprofitar qualsevol pilota per a fer l'empat durant els primers minuts de la represa. Al minut 60, però, arribava el segon gol després d'una passada de córner, en què Montero rematava la pilota al fons de la xarxa vallesana.

Al minut 67 Oliver Ballabriga intentava reaccionar i canviava tota la banda dreta donant entrada a Nico i Moha, però tan sols tres minuts després el Lleida feia la tercera estocada, obra de Mateo després d'una gran contra de Ton Ripoll. Els verds, que ja no han pogut reaccionar, veien com el Lleida tancava plàcidament el partit i aconseguia la vuitena victòria en vuit partits de local.

Per la seva banda, el Cerdanyola trenca una ratxa de set jornades sense perdre i se situa en onzena posició amb divuit punts, tres per sobre de la permanència. Els vallesans rebran diumenge que ve a l'Espanyol B a Fontetes en un partit clau per a mantindre's allunyat de les posicions de perill.