La manca de definició penalitza al Cerdanyola Futbol Club contra el Valencia B (0-1)

Els d'Oliver Ballabriga perden una nova oportunitat d'escalar posicions a Segona B-Segona RFEF en la 22a jornada

El primer equip masculí del Cerdanyola Futbol Club no suma en la vint-i-dosena jornada de Segona Federació que enfrontava als verd-i-blancs amb el Valencia CF B a Fontetes aquest diumenge 11 de febrer. Un partit més que se'ls escapa als verds tot i ser competents i tenir oportunitats sobrades per guanyar. La derrota per la mínima 0-1 situa els d'Oliver Ballabriga encara en situació de descens, en l'avant penúltima posició, amb 22 punts. Tot i estar en una situació crítica, l'equip encara té per davant encontres amb rivals directes com el CE Manresa o l'At Saguntino que seran claus per la permanència a la categoria.

Primer temps amb porteria a 0

Els locals començaven l'encontre amb domini del joc però sense trobar cap oportunitat clara de gol, ni tampoc encaixar-la. El primer intent dels visitants arribava en el minut 19 per dos, però es va topar amb les mans d'Àlex. En el minut 33 el Cerdanyola va tenir la més clara arran d'una falta perillosa que va disparar Boris i Jon va rematar a porteria, una pilota neutralitzada amb facilitat. Encara amb el 0-0, l'encontre va arribar al temps de descans.

Se'ls resisteix la porteria als locals

El domini cerdanyolenc va continuar a la represa, tot i que amb ocasions poc perilloses sobretot per centrades poc precises. En el minut 60 els visitants van tenir una doble ocasió, la primera salvada per Bruno Perone de cap i la segona arran d'una rematada també de cap que no va trobar porteria. A la tercera va arribar la vençuda pel València en el 67', quan Aznar va guanyar el duel amb Manel i va poder disparar una pilota rassa directa a la xarxa transformant el 0-1

La més clara del partit pels de Ballabriga la va tenir Boris en el 72', quan va rematar un inici de jugada de cantonada amb el cap que es va estavellar contra el travesser. En els últims minuts el Cerdanyola va dominar més la possessió per intentar trobar gol, però no va ser possible. Boris i Moha van tenir alguna ocasió més, però cap massa clara.