Nou empat del Cerdanyola Futbol Club a Fontetes contra el Guadalajara (1-1)

Els de Toni Carrillo sumen un punt en al debut a Fontetes en la jornada 3 de Segona B-Segona RFEF

El primer equip masculí del Cerdanyola Futbol Club salda el primer partit de Segona B-Segona RFEF a casa amb un empat 1-1. El CD Guadalajara ha visitat Fontetes aquest diumenge 18 de setembre en la que ha estat la tercera jornada de la lliga.

El partit ha començat amb el vent a favor pels verd-i-blancs, en tant que Kuku ha definit el gol en el minut 6. Però la resposta del Guadalajara no ha trigat a arribar perquè Sotos ha col·locat un xut en el 11'. Els 80 minuts restants ambdues porteries han vist el perill en diverses ocasions, però no s'ha arribat a inclinar el marcador.

Classifiació i pròxima trobada

L'empat situa els de Toni Carrillo en la meitat per a baix de la classificació, en la 14a posició sobre 18, amb dos punts fins al moment. La jornada quatre enfrontarà el Cerdanyola amb l'AD Unión Adarve al poliesportiu Vicente del Bosque el 25 de setembre a les 11 h.