Nova victòria del Club Bàsquet Cerdanyola, invicte a Copa Catalunya

Els de Jordi Cornellà s'imposen al Badalona 75-62 en la 6a jornada de Copa Catalunya Masculina

El Sènior A del Club Bàsquet Cerdanyola es va imposar al Badalona dissabte al vespre al PEM Guiera, en el partit corresponent a la sisena jornada de Copa Catalunya. Els de Jordi Cornellà van controlar l'encontre en tot moment i van comptar amb el suport d'una graderia plena que esperava al final del partit per a fer la presentació del club. El resultat manté l'equip invicte a la lliga, en primera posició i empatat a punts -12- amb el Barberà.

Més info: El Club Bàsquet Cerdanyola presenta 19 equips i mostra el nou escut

Superioritat verda

Els locals van començar el parcial per davant en el marcador i amb un avantatge còmoda. Tot i els continuats intents del Badalona per escurçar distàncies, el Cerdanyola va ser superior en els 10 primers minuts. Els últims segons del primer temps es van saldar amb llançaments lliures: Conlavida va fallar tres punts importants, però es van compensar amb un punt pel Cerdanyola (24-17).

El primer equip del CB Cerdanyola en un partit de Copa Catalunya. FOTO: Nora MO

Durant els primers tres minuts les cistelles van ser escasses, i les poques encaixades eren molt treballades. El Badalona va retallar a cinc punts de distància, però el Cerdanyola es va mantenir ferme augmentant la diferència fins a gairebé 10 punts gràcies a una cistella d'Àngel que va fer una contra ràpida després de caducar-se la possessió dels rivals. L'arma secreta dels visitants va ser el seu alt percentatge en llançaments a pilota aturada, que els mantenia a dins del partit. Els últims minuts van ser dominats pel Cerdanyola sumant dos llançaments de tres punts i arribant a una distància superior als 10 punts. Amb 40-28 van marxar al descans.

L'últim parcial, punt més àlgid

El Cerdanyola va tenir una evolució positiva en la represa, començant amb cistella a favor. Els de Jordi Cornellà van patir amb algunes jugades destacades dels rivals que terminaven en llançaments de tres punts o faltes personals en contra. El Badalona es trobava en un moment de celebrar cada punt sumat i de no perdre l'esperança. Aquesta motivació els va fer apropar-se fins a quatre punts arran que el Cerdanyola encaixés diversos llançaments personals. En els últims segons, els locals no van aprofitar un atac i van acabar el terme amb el pitjor panorama fins al moment, 54-60.

El toc d'atenció de l'anterior parcial va motivar els cerdanyolencs, que van recuperar la diferència de 8 punts. Les faltes personals encaixades feien mal al conjunt verd-i-blanc, però les sabien compensar amb triples en els moments més indicats. En els últims minuts el Cerdanyola va recuperar el control indiscutible del partit sentenciant amb un 75-62.