Plàcida victòria del Prócer Club Handbol Cerdanyola en el derbi contra el Joventut Ripollet (9-40)

El sènior masculí, en canvi, va perdre a Sabadell i haurà de jugar la fase de descens

Partit plàcid del sènior femení del Club Handbol Cerdanyola en el derbi contra el CH Joventut Ripollet. Un partit que les cerdanyolenques que va dominar de principi a fi, sense donar cap opció a les rivals. Des del primer minut l'equip va sortit amb intensitat, concentració i ràpids contraatacs, que les va permetre agafar ràpidament molta distància al marcador arribant amb clar aventatge al descans (5-24). La segona part va seguir amb la mateixa tònica, el Cerdanyola no va aixecar el peu de l'accelerador i va mantenir la mateixa concentració fins al final del partit.

Derrota del Nuroil Club Handbol Cerdanyola

Per la seva part, el primer equip masculí del davant el CH Cerdanyola va caure contra el Creu Alta Sabadell (33-30) i haurà de jugar la fase de descens. Els cerdanyolencs arribaven a l'últim partit de la primera fase de la Tercera Catalana amb possibilitats d'eludir la fase de descens. El partit, tot i que va ser molt ajustat, va acabar decantant-se pels locals; i finalment, els verds hauran de lluitar en la segona fase per no baixar de categoria.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.