Presència cerdanyolenca a l'All Star de la Super Copa de bàsquet

Alba Lago i Esther Murat, del CBF Cerdanyola, i Genís Tena, del CB Cerdanyola, jugaran amb l'equip Est femení i masculí, respectivament, en els partits que es disputaran el diumenge 11 de febrer

Les jugadores del Club Bàsquet Femení Cerdanyola, Alba Lago i Esther Murat, i el jugador del Club Bàsquet Cerdanyola, Genís Tena, han estat seleccionades per a jugar l'All Star de la Super Copa de bàsquet Femenina i Masculina, respectivament.

Les jugadores cerdanyolenques participaran amb l'equip Est en el partit que es disputarà al Pavelló Marina Besòs de Sant Adrià de Besòs el proper diumenge 11 de febrer a les 16.30 h. Mentrestant, Tena ho farà a les 19 h al partit masculí, també amb l'equip Est. A banda dels partits de l'All Star també hi haurà un concurs de triples a la festa del bàsquet català, que es podrà veure per streaming a través de la plataforma La Xarxa+.

Tant Alba Lago com Esther Murat estan realitzant una molt bona temporada, de fet Murat és la màxima anotadora de la categoria. D'altra banda, el veterà Genís Tena ha tornat al Cerdanyola aquesta temporada després d'un any a Austràlia.

Més info: Esther Murat, del CBF Cerdanyola: "Cada dia intento donar el màxim de mi mateixa"

 

All Star a l'estil americà

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha importat el model de l'All Star de l'NBA, la lliga de bàsquet dels Estats Units. D'aquesta manera els partits, tant masculí com femení, enfrontaran dos equips dividits per conferències (Oest i Est). Aquestes conferències estan configurades per 12 jugadors i jugadores, fruit d'una votació entre capitans, capitanes, entrenadors i entrenadores de la categoria. Cada conferència, integrada per 7 equips de la lliga, estarà dirigida per 2 entrenadors de la categoria, que també han estat triats pel mateix procés de selecció.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.