Primera derrota a domicili del Cerdanyola Futbol Club

El primer equip masculí del Cerdanyola Futbol Club cau per 3-1 davant de l'Acadèmia València Club de Futbol (3-1)

El sènior masculí del Cerdanyola Futbol Club no va poder sumar dissabte 30 de setembre a l'estadi de l'Acadèmia València CF en la cinquena jornada de Segona RFEF. El resultat 3-1 situa als d'Oliver Ballabriga en la novena posició amb set punts, i talla la ratxa de victòries a domicili de l'equip.

Primera part equilibrada

Els primers minuts de l'encontre van ser equiparats, i inclús van ser els locals qui van posar el primer perill a la porteria contrària en el minut 11, amb un xut directe als tres pals. En el minut 18 el Cerdanyola va tornar a arribar arran d'una jugada conjunta que va acabar amb un xut que se'n va anar fora. Els continuats avisos dels verd-i-blancs es va transformar en el primer gol en el 30' a càrrec de Max Marcet, que es va desfer dels defenses en carrera i es va quedar sol davant del porter.

En els minuts finals de la primera part el Cerdanyola va continuar dominant i arribant a porteria. Si més no, els locals també estaven insistint i finalment van aconseguir l'empat en el 44'.

Segona part dels locals

A la represa, amb l'1-1 a l'electrònic, el València va entrar fort al terreny de joc i no va perdonar en el minut 48 pujant un punt més. Tot i la remuntada, el Cerdanyola va continuar insistint en un joc encara molt parell. Però si el 2-1 era esperançador, amb la definició del 3-1 en el 59' les possibilitats de sumar pels verd-i-blancs ja van minvar, i així es va sentenciar l'encontre.