Segona posició en la Copa Catalana de gimnàstica rítmica per a una cerdanyolenca

Clàudia Puig Marín i dues gimnastes més de Cerdanyola van representar el Club Rítmica Sabadell en la modalitat individual de cinta

La cerdanyolenca Clàudia Puig Marín va aconseguir la segona posició en la fase final de la Copa Catalana individual, celebrada el passat diumenge dia 5 de juny a Girona. Ella i la seva companya Lorena Pérez Gálvez, també de Cerdanyola, van representar el Club Rítmica Sabadell en la categoria sènior 5, aparell cinta, i Anna Kena Maldonado va participar en categoria sènior 6.

Més info: VÍDEO: Cinc cerdanyolenques es proclamen campiones de Catalunya de gimnàstica rítmica

Clàudia Puig en la final de Copa Catalana de gimnàsia rítmica. FOTO. Cedida

Van optar pel títol de Catalunya en aquesta final les quinze primeres classificades de cada categoria i nivell, fent mitja de les dues fases prèvies. Pérez es va classificar en l'11a posició i Maldonado en la 15a en les respectives categories. Totes tres gimnastes formen part del grup dirigit per Esther Domingo Barrios, que ha entrenat sempre a l'Institut Banús i que actualment es reparteixen entre Cerdanyola i Sabadell.

El cap de setmana entre el 18 i 19 de juny, el conjunt sabadellenc que entrena a l'IES Banús es trasllada a Amposta per a disputar la Final de Catalunya en la modalitat individual i conjunts, participant amb quatre conjunts i vuit individuals.