Tercer empat consecutiu del Cerdanyola Futbol Club de 2a RFEF

Els d'Oliver Ballabriga empaten a 2 contra l'UD Alzira en la 10a jornada de Segona B-Segona RFEF

El primer equip masculí del Cerdanyola Futbol Club va rascar un punt en la desena jornada de Segona B-Segona RFEF, disputada diumenge 5 de novembre contra l'UD Alzira al ZEM Les Fontetes. El resultat final va ser un 2-2 que no reflecteix el domini cerdanyolenc en gran part de l'encontre. Actualment, l'equip es troba en la dotzena posició amb 10 punts, a 14 del líder.

Domini no recompensat

La primera part va estar dominada per un Cerdanyola que va trobar la primera ocasió en el minut 2, quan Richmond va enviar des de la banda una pilota que va fregar el travesser. L'1-0 va arribar en el 16' a càrrec de Max Marcet, amb un xut directe a la xarxa contrària. L'equip va ensumar el segon en el 22', quan Richmond va xutar sol davant del porter sense transformar, Marcet sí ho va aconseguir amb el remat, però l'àrbitre va anul·lar el gol per falta. Quan quedaven pocs minuts per la mitja part, els locals mantenien el domini però sense definir cap altra ocasió clara. La primera per a l'Alzira va ser en el 40' arran d'un servei de córner.

A la represa, els visitants ho van tenir tot de cara en el 49' aconseguint pujar l'1-1 amb una pilota que tocava el travesser i acabava creuant la línia de porteria. Només deu minuts després, Marcet va fer doblet arran d'un servei de córner. Una alegria que van gaudir durant poc més d'un minut, perquè en la següent jugada l'Alzira va tornar a igualar. A partir d'aquí, el Cerdanyola va fer perill en fins a dues ocasions més, sense ser capaç de desequilibrar l'electrònic.

Detalls que penalitzen

En acabar el partit, el tècnic Oliver Ballabriga valorava el resultat com a "agredolç": "Crec que hem treballat com per a obtenir els tres punts. En la primera part hem estat molt bé, molt agressius, hem tingut el domini i no ens han generat ocasions". En canvi, una segona part on segons el tècnic els van penalitzar "els detalls" com refusades on l'equip no ha estat contundent i els rivals han aprofitat. Una dinàmica que segons Ballabriga els afecta en cada partit, dominant gran part de l'encontre però encaixant gols per petits errors. "Hem de fer un pas endavant en els duels i en la contundència", va sentenciar, considerant positivament el treball de l'equip però lamentant el punt.

En la pròxima trobada, el Cerdanyola viatjarà a l'estadi de l'AT Saguntino, equip bastant parell en punts. El partit es disputarà el dissabte 11 de novembre a les 17.30 h a.