Tres equips del Cerdanyola FC participen en el MIC

Els partits han tingut lloc en diverses localitats de les comarques de Girona durant la Setmana Santa

Aquest cap de setmana no hi ha hagut lliga per als equips de futbol base del Cerdanyola FC, tot i això, l'activitat de la pedrera verda no s'ha aturat. Tres equips del club, l'Infantil A, l'Infantil D i l'Aleví A han participat en el Mediterranean International Cup, un dels tornejos de futbol internacional més prestigiosos, que s'ha celebrat durant tota la Setmana Santa en diverses poblacions de les comarques gironines

L'Aleví A, que jugava en la categoria U12-B, va començar la competició amb bon peu, guanyant tots els seus partits de la fase de grups i les eliminatòries de setzens i vuitens de final. Però a quarts es van trobar amb un Espanyol que els va derrotar per 2 a 5. També van caure a quarts de final, però de la categoria U13, l'Infantil D en perdre contra el Villareal per 3 a 0.

Pel que fa a l'Infantil A, va inaugurar la categoria U14 amb una derrota davant la Juventus italiana, però els vallesans es van refer guanyant els dos partits restants de la fase de grups per a classificar-se pels setzens de final. Allà van quedar eliminats per l'Espanyol amb un resultat en contra de 4 a 1.