Victòria del Cerdanyola Futbol Club de 2a RFEF a Eivissa (1-3)

Els d'Oliver Ballabriga s'imposen per 1-3 al SE Penya Independent en la quarta jornada de lliga

El primer equip masculí del Cerdanyola Futbol Club aconsegueix la segona victòria de la temporada novament a domicili, aquest cop contra la Societat Esportiva Penya Independent eivissenca, imposant-se 1-3. El partit de la quarta jornada es va disputar diumenge 24 de setembre a les 12 h a Sant Miquel de Balansat. Així, l'equip dirigit per Oliver Ballabriga es troba en la cinquena posició de la taula amb set punts.

El Cerdanyola FC celebra la victòria contra el SE Penya Independent. FOTO: Cerdanyola FC

Primera part eterna

En el minut 20, Boris Garrós va estrenar el marcador definint una passada de Lucas Pariente. Tanmateix, pocs minuts després els locals van igualar pujant l'1-1. El partit va continuar equilibrat fins al minut 43, quan la sort es va girar en contra del Cerdanyola després que el porter Àlex Sanchez hagués d'abandonar el camp per lessió. Qui també va sortir del terreny de joc en el temps afegit va ser Ballabriga, expulsat. La primera part va acabar allargant-se 58 minuts

Segona part decisiva

A la represa, es van viure uns minuts de tensió durant gairebé tota la part sense que cap dels equips desnivellés l'electrònic. Va ser al final quan va començar l'acció, en el minut 70, quan Garrós va fer doblet permetent al Cerdanyola avançar-se en el marcador. En el minut 89, Barquero va refermar la victòria dels verd-i-blancs pujant l'1-3 definitiu.

Pròxima trobada

El partit de la cinquena jornada tornarà a ser a domicili, el pròxim dissabte 30 de setembre a les 18 h contra el València Mestalla