Victòria del Cerdanyola Futbol Club que escala fins a dalt en Preferent Femení

El primer equip femení del Cerdanyola FC s'imposa per 3-0 al Fundació Terrassa FC en l'11a jornada

El ZEM Fontetes va presenciar la cinquena victòria consecutiva del primer equip femení del Cerdanyola Futbol Club el diumenge 19 de novembre en l'onzena jornada de lliga. L'equip va deixar la seva porteria a zero en un encontre contra el Fundació Terrassa FC que es va saldar amb un 3-0. Es tractava d'un duel clau en Preferent Femení en ser dos equips parells en punts. La victòria situa les cerdanyolenques en la cinquena posició provisional, empatades a punts (22) amb les terceres de la taula, l'Escola Futbol Mataró CE.

Definició clau en la primera part

La superioritat verd-i-blanca es va fer evident en la primera part, temps en què es van definir els tres únics gols del partit. En els minuts inicials el joc va ser molt parell, sobretot concentrat en el mig camp i amb ocasions en ambdues porteries. Va ser Naroa Altua qui va marcar la diferència en el 18' definint l'1-0. Els minuts següents van ser d'alta tensió, amb un Terrassa buscant empatar a la desesperada i un Cerdanyola fort en defensa. L'activitat a porteria va arribar en el 43', quan la màxima golejadora de l'equip, Júlia Vegue, va pujar el 2-0 al marcador. Va ser la capitana Núria Ortega qui va pujar des de la seva posició de migcampista a definir el 3-0 en el temps de descompte.

Segon temps d'aguantar

Cap gol va pujar a l'electrònic en la segona part, un temps de joc molt centrat en la defensa per a les verd-i-blanques, que ja havien fet la major part de la feina en els 45 inicials. Per la seva part, les visitants veien com el partit se'ls escapava i van apujar la tensió fins al punt que el partit va acabar amb nou jugadores al camp per part de les de Terrassa. Laura Rodriguez va ser expulsada en el 56', Bet Juncosa va rebre dues targetes grogues seguides i Núria Marin també va ser expulsada amb vermella en el 81'.