Victòria important del Cerdanyola Futbol Club 2a RFEF

Els verds sumen tres punts que els apropen a les posicions de permanència

Victòria balsàmica del Cerdanyola Futbol Club davant el CD Coria per 0-2 que manté el conjunt verd en plena lluita per aconseguir la permanència a Segona RFEF. El partit, corresponent a la 26a jornada, es va disputar el 19 de març.

Boris Garrós va ser l’encarregat de fer els dos gols del triomf. El primer al minut 29, i el segon al 92. L’equip dirigit per Oliver Ballabriga va saber defensar l’avantatge assolit en la primera part i va sumar tres punts d’or per apropar-se a l’objectiu de mantenir la categoria.

A un punt de la salvació

Quan queden vuit jornades perquè acabi la competició, el Cerdanyola FC és 14è del Grup 5 amb 29 punts. El primer equip que està per sobre del descens en té 30. Amb la qual cosa, els verds estan obligats a seguir sumant punts i esperar que els seus rivals directes ensopeguin. La pròxima jornada la jugaran a Fontetes, el 26 de març a les 12 h i davant l’UD Montijo.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.