Victòria per la mínima del femení del Club d'Handbol Cerdanyola

El sènior masculí va caure a la pista del tercer classificat, el Cornellà

El sènior femení del Club d'Handbol Cerdanyola va guanyar per un ajustat 26 a 27 a la pista del Vilamajor. Les cerdanyolenques van disputar una gran primera part que els hi va donar una bona renda de cara a la segona meitat. Tot i això, després de la mitja part les cerdanyolenques van veure com les locals retallaven les distàncies. Les sis exclusions de les jugadores del Cerdanyola van fer que el Vilamajor s'acostés al marcador, i a l'últim suspir un penal en contra va estar a punt de supsoar l'empat final. Però la portera Kati va aturar el llençament de les rivals, allargant el seu bon estat de forma que ha demostrat en els darrers partits.

El masculí cau tot i la bona imatge

D'altra banda, l'equip sènior masculí va sortir derrotat per 29 a 26 de la pista del Cornellà, el tercer classificat de la lliga. Els cerdanyolencs van mostrar una bona imatge durant tot el partit, en què van anar per davant en el marcador fins a cinc minuts del final. A les acaballes del partit, la falta d'encert dels verds i les aturades del porter rival van fer que el Cornellà capgirés el marcador i acabés emportant-se la victòria.