Victòria molt necessària del Cerdanyola Futbol Club contra els quarts de lliga (2-1)

Boris Garrós fa doblet davant l'UE Sant Andreu i permet el triomf en el primer partit a Fontetes de la segona volta de 2a RFEF

El primer equip masculí del Cerdanyola Futbol Club s'ha endut la victòria en un partit que ha dominat quasi totalment davant d'un rival molt competitiu, la Unió Esportiva Sant Andreu. El resultat 2-1 fa sumar tres als d'Oliver Ballabriga, que acumulen 21 punts empatant amb el València-Mestalla i a un punt del Manresa i a dos de l'At. Saguntino i del Terrassa.

El Cerdanyola FC davant del Sant Andreu. FOTO: Nora MO

Un gol encaixat i possessió màxima

Els cinc minuts inicials a Fontetes han estat de tempteig d'ambdós equips. Tot i això, els visitants han desequilibrat la balança molt d'hora, en el cinquè minut, quan la primera ocasió clara ha estat transformada per Pochito. Tot i el gol encaixat, el Cerdanyola ha pres el domini del partit sumant incomptables ocasions clares jugada rere jugada. A partir del cinquè minut la possessió ha estat decantada pels locals, que també han robat moltes pilotes a més de trencar jugades del rival, el qual no ha tingut cap ocasió clara.

Obria possibilitats Max Marcet en el minut 19 rematant de cap una pilota desviada. En el 32' hi ha hagut a Fontetes una jugada molt polèmica en què una estirada de braç a Niko Kata al mig de l'àrea contrària no ha estat sancionada amb penal, i un minut després, Marcet sí ha picat penal però ha estat magistralment aturada pel porter. Han estat uns minuts d'alta tensió, amb un Cerdanyola que no veia resultats tenint un rival que no estava fent el seu millor joc. Així, el Cerdanyola ha marxat al descans amb mal regust, havent protagonitzat moltes ocasions a pilota aturada.

Remuntada i premi a Fontetes

A la represa, el domini ha estat més equilibrat amb un Sant Andreu que ha tingut la segona ocasió clara del partit als pocs minuts de començar, amb una rematada massa alta. Max Marcet no ha tingut el seu millor moment, sent sovint el responsable de les ocasions fallides per pèrdues de bola o controls no ben executats.

Boris Garrós i Max Marcet celebrant un gol del Cerdanyola FC davant del Sant Andreu. FOTO: Nora MO

El duet estrella del partit han estat el nou fitxatge Kata, fent perill per la central, i el golejador del partit Boris Garrós, qui en el minut 56 ha pujat l'anhelat gol desfent-se sol de la defensa, fent mitja volta i rematant a plaer. Una jugada similar ha tingut premi tres minuts després, quan el mateix Boris ha arribat en carrera i ha transformat un xut ras des de la central. Els últims minuts han mantingut la dinàmica amb un Cerdanyola dominador que finalment s'ha endut la victòria.