Victòria patida del Cerdanyola FC a terres valencianes

Els d'Oliver Ballabriga trenquen la mala ratxa de sis partits sense guanyar amb la vitòria al camp del Saguntino (0-1)

Amb una ratxa de sis partits sense conèixer la victòria (tres derrotes i tres empats), el Cerdanyola Futbol Club viatjava aquest cap de setmana a terres valencianes per a disputar un partit decisiu. Els d'Oliver Ballabriga van saber patir amb un home menys durant tota la segona part i van aconseguir els tres punts (0-1) contra l'Atlético Saguntino, que els permet agafar aire i no caure en les posicions de descens.

El partit va començar molt igualat i amb molta inetnsitat per part dels dos equips, però sense ocasions clares a cap de les dues porteries. No va ser fins al minut 37 que el Cerdanyola va gaudir de l'ocasió més clara de la primera part, en una internada de Nico Kata que finalment no es va materialitzar. Així s'arribava va fer que el partit arribés a la mitja part amb empat a zero.

La segona part amb un jugador menys

A la represa, quan tot just els equips portaven un minut sobre el terreny de joc, va caure una galleda d'aigua freda pels vallesans. L'àrbitre li ensenyava la segona targeta groga a Adri i el Cerdanyola es quedava amb un jugador menys durant tota la segona part.

Lluny d'abaixar els braços, els verds van posar més intensitat al partit i el premi va arribar al munut 64 amb el gol de Richmond després de rebre una bona passada de Max Marcet.

Els últims minuts del partit, els locals van apretar, però el Cerdanyola va saber patir i saber defensar el resultat per a emportar-se els tres punts cap a casa. Amb aquesta victòria els d'Oliver Ballabriga respiren una mica més i eviten caure a les posicions de descens. Després d'onze jornades els cerdanyolencs són onzens a la classificació amb 13 punts.