contingut promocionat
ladentista logo

 

 

40 anys de la clínica dental de Cerdanyola La Dentista

La Dentista ofereix des de 1984 els tractaments que necessites per a la teva salut bucal

En ple centre de la ciutat, al carrer Torras i Bages, 4 de Cerdanyola, trobaràs La Dentista, una clínica dental que, des de 1984, ofereix els tractaments que necessites per a la teva salut bucal.

Quins tractaments ofereix?

En aquest centre tens al teu abast els tractaments que busques per a resoldre qualsevol problema de salut bucal, des de revisions periòdiques i neteges dentals fins a tractaments més complexos com l’ortodòncia. També disposen d’experts en periodòncia per eliminar la tosca i la placa bacteriana en profunditat i endodòncia per suprimir la infecció del sistema de conductes en què es troba el nervi dental. I també disposa de professionals eficaços en estètica dental.

Estètica dental

A la dentista també ofereixen cirurgies maxil·lofacials, blanquejaments i carilles per aconseguir un somriure perfecte i radiant. Tractaments de medicina estètica facial (fils tensors, toxina botulínica, àcid hialurònic) per aconseguir naturalitat i harmonia en el rostre en finalitzar tractaments d’ortodòncia i rehabilitacions completes. Amplien les seves instal·lacions amb noves incorporacions: medicina estètica facial, fisioteràpia i osteopatia.

Clínica dental per a nens

A banda de tots els tractaments que ofereix també atén els pacients més joves. Els professionals odontopediàtrics estan especialitzats en els principals tractaments que afecten els nens i les nenes: segelladors de solcs i fissures, pulpectomia, obturació, aplicació de fluor i ortodòncia. A més a més, per a reduir la por d’anar al dentista, ofereix sedació en tractaments infantils. Una opció que també contemplen en els adults.

Sedació conscient

La clínica ofereix el servei de sedació conscient, realitzat per anestesistes que controlen, monitoritzen i seden al pacient aconseguint que a aquest li passi el temps molt ràpid, ajudant a què l’acte operatori sigui molt més agradable i que efectivament “no se n’adonin”.

Si vols millorar la teva salut bucal, demana cita a La Dentista, la clínica dental de Cerdanyola des de 1984.

Truca al 93 586 31 13 o vine de 9:30 a 20 h de dilluns a divendres. Pots escriure també a consulta@ladentista.com.