contingut promocionat
kap 133w perruqueria estetica barberia cerdanyola logo

 

 

El centre de perruqueria, estètica i barberia de Cerdanyola amb tractaments de qualitat i bon preu

A KAP's Olimpia Perruqueria proposen molts tractaments estètics per un preu ajustat com pressoteràpia, solàrium o depilació amb cera

Estàs buscant un centre de perruqueria i estètica a Cerdanyola que et cuidi i et faci lluir radiant aquest estiu? KAP’s Olimpia Perruqueria, avinguda de Canaletes, 9 (A prop dels jutjats)  t’ofereix serveis personalitzats per a la teva bellesa i benestar.

Estètica a Cerdanyola

Per eliminar la cel·lulitis, líquids i toxines acumulats al teu organisme i millorar la teva aparença i salut, aquest centre proposa un tractament de pressoteràpia perfecte per a tu i ajustat a la teva butxaca. Un Bono de 10 sessions de pressoteràpia i termoteràpia et faran gaudir de tots els avantatges d'aquest tractament prèmium per 8 euros per sessió.

A més, per si vols lluir un bronzejat uniforme que et permeti preparar la pell per a l'exposició al sol durant els mesos d'estiu, KAPs Olimpia Perruqueria et proporciona un Bono Solarium 5+1. 5 euros per sessió i un de gratuït.

I també ofereix una depilació làser i depilació amb cera calenta tradicional. Aprofita la promoció exclusiva i aconsegueix una depilació facial gratuïta per una depilació completa.

Serveis de perruqueria, estètica, barberia prèmium i perruqueria infantil a Cerdanyola

D'altra banda, aquest centre també ofereix serveis de perruqueria per a home, perruqueria per a dona, perruqueria per a gent gran, barberia especial hipsters, perruqueria infantil i serveis especialitzats en esdeveniments especials com ara casaments, comunions o aniversaris.

A més, proposa microblading de celles, manicura de gel i acrílic, serveis de pedicura, tractaments facials, massatges relaxants i descontracturants i maderoteràpia, un tractament que ofereix molts beneficis: elimina la cel·lulitis, elimina l'adipositat localitzada, drenatge limfàtic, estimulació de la producció de vitamina E, col·lagen i elastina, millora la circulació de les cames.     

Vine a descobrir per què KAP's Olimpia Perruqueria és el centre de referència a Cerdanyola per a la teva cura personal i fes que aquest estiu et sentis i llueixis millor que mai. No tanquen a l’estiu!