La clínica d'ortodòncia especialitzada en nens i adults

Entre la seva tecnologia destaca l'escàner 3D Itero Elements capaç d'elaborar mapes dentals amb els quals treballen els ortodontistes i laboratoris

Ortodoncia Sant Cugat, la clínica dental especialitzada en nens i adults, compta amb la tecnologia més innovadora per fer els seus tractaments, a més d'uns professionals que coneixen com utilitzar aquesta tecnologia de darrera generació. Entre la seva tecnologia destaca l'escàner 3D Itero Elements capaç d'elaborar mapes dentals amb els quals treballen els ortodontistes i laboratoris. Així un dels atractius d'aquesta tecnologia és que comporta una gran comoditat pel pacient, ja que elimina la introducció de resines a l'interior de la boca i evita nàusees en nens i adults.

Escaneig dental amb l’Itero Elements FOTO: Cedida

Escaneig dental amb l’Itero Elements FOTO: Cedida

A més, l'escàner permet una vista de doble pantalla on el pacient veu la seva dentició actual i la simulació de com quedarà una vegada finalitzat el tractament i millora el temps del tractament, ja que els professionals no ha d'esperar els motlles de la boca i les dents. També els ajustaments són més acurats i reals i possibilita tractaments avançats i simulacions futures.

Alhora optimitza els tractaments ortodòntics, ja que els escanejos s'envien a una impressora 3D o directament als laboratoris per fer els alineadors d'ortodòncia invisible Invisalign.

 

A Ortodòncia Sant Cugat són especialistes en: 

  • Ortodòncia per a nens
  • Ortodòncia invisible per a adults
  • Ortodòncia de casos complexos
  • Invisalign
  • Ortodòncia lingual
  • Ortodòncia de les deformitats dentofacials
  • Tècnica d'escanejat dental digital 3D sense impressions


A destacar: Dr. Oriol Quevedo, lliçenciat en Odontologia, Màster en Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial, Professor de l'àrea d'Ortodòncia i Odontopediatria de la U.I.C. Dr. Fernando de la Iglesia. Doctor en Odontologia, Màster en Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial, Professor de l'àrea d'Ortodòncia de la UIC.

Ortodoncia Sant Cugat obre de dilluns a divendres de les 10 a les 13 h i de les 15 a les 20 h i s'ubica a la rambla del Celler, 5 de Sant Cugat, telèfon: 930 185 482.