contingut promocionat
catalonia fundacio creactiva logo

 

 

Fundació Catalònia, amb les persones amb discapacitat

Catalònia Fundació Creactiva està formada per dues entitats sense ànim de lucre que atenen persones amb discapacitat intel·lectual, trastorns mentals i/o risc d’exclusió social

Catalònia Fundació Creactiva està formada per dues entitats sense ànim de lucre que atenen persones amb discapacitat intel·lectual, trastorns mentals i/o risc d’exclusió social. La Fundació Privada Pro Persones amb Discapacitat Intel·lectual Catalònia (1988) i la Fundació Privada Sant Jordi de Catalònia (1997) es dediquen a l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual, trastorns mentals i/o risc d’exclusió social.

Atenció a persones vulnerables

L’atenció es fa a través de la gestió de centres i serveis. Compten amb 19 centres, entre residències, llars residències, tallers ocupacionals i centre especial de treball. Disposen de més de 1000 places d’atenció i una plantilla de més de 800 professionals.

Model d’atenció centrat en la persona

La seva missió és donar un servei que satisfaci les necessitats de les persones amb discapacitat intel·lectual, trastorn de conducta o risc d’exclusió, al llarg de les seves vides als seus centres i serveis fent-los sostenibles en el temps amb un model d’atenció centrat en la persona, actiu, obert i inclusiu.

En un entorn idíl·lic de Cerdanyola

Catalònia Fundació Creactiva atén part dels seus usuaris en un entorn natural espectacular, en plena Serra de Collserola, carretera Flor de Maig, km. 2,5.  Una ciutat en miniatura envoltada de verd que afavoreix el benestar de les persones ateses. A més, disposa de diferents centres i serveis a Sant Cugat, Ripollet, Montcada i Reixac i Vilassar de Dalt.

Creu de Sant Jordi

La Fundació Privada pro Persones amb Discapacitat Intel·lectual Catalònia va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya l’any 1997 per la seva dedicació exemplar i al seu impacte positiu en la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya.

Catalonia Fundacio Creactiva. FOTO: Cedida
Redacció