contingut promocionat
catalonia fundacio creactiva logo

 

 

La disbauxa torna al carnaval de Catalònia Fundació Creactiva

El carnaval va deixar un record inesborrable en tots els assistents, reforçant els llaços de comunitat

Catalònia Fundació Creactiva ha tornat a celebrar el carnaval. El passat 21 de febrer es va estendre de nou la catifa vermella perquè poguessin desfilar les diferents comparses.  L’aire va estar impregnat d’una excitació palpable on els membres de la comunitat van viure una jornada plena de color i alegria.

  Visita la galeria de fotos, ara!

Comparses i disfresses ben variades al Carnaval de Catalònia Fundació Creactiva

Mínions, Mario Bros, pirates, policies, presos, barrufets, etc. es van aplegar per poder viure un dia d’alegria, disbauxa i color.

Les cares dels residents es van omplir de rialles i energia positiva, creant un ambient festiu inoblidable per a tots els qui van participar.

Mario Bros al carnaval de Catalònia Fundació Creactiva. FOTO: Cedida

Mario Bros al carnaval de Catalònia Fundació Creactiva. FOTO: Cedida

Reconeixement enorme a la participació

Així, una vegada més, el carnaval d’aquesta entitat va demostrar ser una ocasió perfecta per escapar de la rutina i deixar-se endur per la diversió i la imaginació.

Tots els participants van rebre un diploma acreditatiu de la seva assistència i a la tarda van poder gaudir del tradicional ball de carnaval.

Catalònia Fundació Creactiva estreny vincles

El carnaval va deixar un record inesborrable en tots els assistents, reforçant els llaços de comunitat i fent perdurar la seva alegria fins a la pròxima edició.

Catalònia Fundació Creactiva està formada per dues entitats sense ànim de lucre que es dediquen a l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual, trastorns mentals i/o risc d’exclusió social.

L’atenció es fa a través de la gestió de centres i serveis. Compten amb 19 centres, entre residències, llars residències, tallers ocupacionals i centre especial de treball. Disposen de més de 1000 places d’atenció i una plantilla de més de 800 professionals.

Catalonia Fundacio Creactiva. FOTO: Cedida
Redacció