contingut promocionat
Loteries de Catalunya L

 

gencat fgc logo sempre endavant

 

La Grossa amb La Dooble. L’alternativa catalana a les participacions i és 100% social

Tots els clubs i entitats sense ànim de lucre que van fer les participacions l’any passat han valorat la millor experiència de gestió de joc amb un excel·lent, i,  més del 75% la recomanaran a altres

Loteries de Catalunya torna amb La Dooble, la primera loteria que dona suport al teixit associatiu de Catalunya proporcionant una alternativa catalana a les tradicionals participacions de Nadal, amb una millor experiència de gestió de joc. Aquest any, ho farà sota el paraigua de La Grossa: La Grossa amb La Dooble. Així, les participacions d’aquesta nova edició de La Dooble, ja es poden sol·licitar a loteriesdecatalunya.cat, inclouran un número de La Grossa de Cap d’Any i un número de La Dooble.

El número de La Dooble el podrà escollir cada club o entitat, i serà igual per a totes les participacions del club o de l’entitat. El número de La Grossa de Cap d’Any serà diferent i s’assignarà aleatòriament.

El preu de la participació és de 4 €, 2 € es juguen a La Grossa de Cap d’Any i 2 € a La Dooble. Els clubs i les entitats poden demanar un donatiu d’1 €, 2 €, 3 € i 4 €. Els dos sortejos se celebraran el 31 de desembre.

Participacio grossa dooble

 

El número de La Grossa de Cap d’Any opta als premis següents:

Taula grossa

 

 

El número de La Dooble opta als premis següents:

Taula dooble

 

(*) El premi assignat a cada entitat guanyadora es repartirà entre totes les participacions d'aquesta entitat que tinguin el número guanyador.

Premis extraordinaris per als clubs i entitats col·laboradores

A més, La Grossa amb La Dooble també repartirà premis entre els clubs i les entitats sense ànim de lucre. Així, el club o l’entitat que ha venut les participacions premiades amb el 1r premi guanyarà 30.000 €, les 2 entitats o clubs que han venut les participacions premiades amb els 2ns premis obtindran 20.000 € cadascuna, i les 3 entitats o clubs que han venut les participacions premiades amb els 3rs premis s’emportaran 10.000 € cadascuna.

Bona acollida de La Dooble entre els clubs i les entitats col·laboradores

Segons l'estudi realitzat per GESOP, tots els clubs i entitats sense ànim de lucre que van participar l’any passat en la distribució de La Dooble han valorat la millor experiència de gestió de joc amb un excel·lent. A més, el 75% de les entitats tornaran a col·laborar a l’edició d’enguany i més del 75% recomanaran La Dooble a altres entitats conegudes.

Un joc obert a tots els jugadors i jugadores de Catalunya i al món associatiu

Totes les persones que vulguin adquirir una participació de La Grossa amb La Dooble ho podran fer comprant una participació física venuda directament per un club o una entitat, on podrà figurar un donatiu predefinit per aquesta. A partir del 16 de novembre, es podran comprar bitllets als més de 2.000 terminals d’un agent de venda de Loteries de Catalunya.

Les entitats sense ànim de lucre que vulguin col·laborar en la distribució de La Grossa amb La Dooble han d’estar inscrites en el registre oficial que els correspongui (Registre d'entitats del Departament de Justícia o Registre d’Entitats Esportives de la Secretaria de l’Esport). A la pàgina web de Loteries de Catalunya loteriesdecatalunya.cat trobaran tota la informació sobre aquest joc i sobre com s’hi poden inscriure.